top of page

סאוולי אלדר

השפית סאוולי אלדר נולדה בתאילנד, והגיעה לישראל בשנת 1980. לאחר נישואיה לאבי אלדר, הקימו בני הזוג קייטרינג מצליח, אשר הציג לראשונה בפני הישראלים את המטבח התאילנדי האותנטי. בהמשך פתחו את רשת המסעדות התאילנדית הראשונה בישראל "שנגרילה" ובשנת 1992 הקימו את חברת "אוריינטל פוד", המתמחה בייבוא מוצרי מזון מהמזרח הרחוק.
סאוולי, בוגרת לימודי בישול  UFM ו-Oriental Hotel בתאילנד, היא מרצה בכירה בבית הספר הגבוה לקולינאריה בישולים, מעניקה שירותי ייעוץ קולינארי והדרכות לעסקים ומלווה מסעדות בתהליך הקמתן. בנוסף אחראית סאוולי על הארוחות הרשמיות ועל האירועים המתקיימים בחסות שגירות תאילנד בישראל, ומשמשת כשפית הראשית של משלחות בית המלוכה התאילנדי בעת ביקוריהן התכופים בישראל.

bottom of page